Your order's are secure using 128-bit SSL encryption.
My Account  Cart Contents  Checkout
  Top » Catalog » Books » Children » CHB-002 My Account  |  Cart Contents  
Sokoli lexon vetë
[CHB-002]
$7.00

Sokoli Lexon Vetë Përralla të ilustruar me ngjyra me 30 faqe Autori: Gaqo Bushaka Gjyshe, unë lexoj vetë! Gjyshja hoqi syzet dhe pa nipin me habi....... Sokoli mori librin me përalla dhe ai lexoi gjyshes. Ajo u ngazëllye kaq shumë, sa njoftoi me telefon kë mundi. Telefonatë pas telefonate, më në fund të gjithë e moren vesh se Sokoli lexon vetë....................................... Përmbajtja: 1. E lagu... S'e lagu ... Na lagu! 2. Këmbëvogla 3. Opinga e Sheros 4. Ajo që shpëtoi nga Mbytja 5. Kur harron se ku je...

This product was added to our catalog on Wednesday 12 May, 2004.
Reviews
Customers who bought this product also purchased
Perrallat me te bukura
Perrallat me te bukura
Shopping Cart more
0 items
Notifications more
NotificationsNotify me of updates to Sokoli lexon vetë
Tell A Friend
 
Tell someone you know about this product.
What's New? more
Albanian Hat
Albanian Hat
$22.00
Information
Shipping & Returns
Privacy Notice
Conditions of Use
Contact Us

We make sure that your order is secure using
128-bit SSL encryption.

Privacy Notice | General Information | Contact Us

Copyright (c) 2001-2012 AlbanianShopping.com
All Rights Reserved.